Syyspäivät 2022

Hyvyyden voiman suojassa

 

 

Suomen Kristillisen Lääkäriseuran,
Kristillisen Hammaslääkäriseuran ja
Suomen Sairaanhoitajain Kristillisen Seuran

Syyspäivät 14.-16.10.2022 Vivamossa ja osin etänä

Perjantai 14.10.2022

Lauantai 15.10.2022

Sunnuntai 16.10.2022

 

Puhujina ja esiintyjinä

LEA KUJANPÄÄ on pappi ja KRS:n kouluttaja, lempiaiheita Lealla ovat rukous ja erityisesti rukouksen voima. Kouluttajana Lea kertoo opettavansa mielellään rukouksen merkityksestä ja miten päästä syvemmälle rukoukseen tai miten saada pelon tilalle rohkeutta. Lea on myös diplomihuilisti ja musiikki on hänellä osa

Minna ja Veli-Pekka Joki-Erkkilä ovat löytäneet Jumalan kuljettuaan pimeän laakson läpi, kun heidän 17-vuotias tyttärensä surmattiin. Tänään he kuitenkin opettavat, että maailmankaikkeus on turvallinen paikka Jumalan lapselle. Minna on naistentautien erikoislääkäri ja Juha-Pekka on korvalääkäri.

Marja-Liisa Portaankorva on psykiatrian ja yleislääketieteen el. Hän on myös psykoterapeutti, työnohjaaja ja työyhteisösovittelija. Hän on kulkenut Kittilästä, ”Oulun lääkiksen” kautta Kymenlaakson psykiatrisen sairaalan ylilääkäriksi. Tuolla matkalla, myötä ja vastatuulissa, on kristillinen elämänkatsomus kulkenut hänen mukanaan. Marja-Liisaa kiinnostaa erityisesti ihmisten välinen vuorovaikutus ja jaksaminen arjessa.

Maksetut viulut on viisihenkinen folk pop -yhtye. Yhtye tunnetaan omaleimaisesta soinnistaan ja pitelemättömästä lavaenergiastaan. Yhtyeen jäsenet ovat ennakkoluulottomia hengellisten klassikoiden tulkitsijoita ja taitavia laulunkirjoittajia.

Hinnat (sis. ohjelma ja ohjelmaan merkityt ruokailut)

Etäosallistuminen on mahdollista perjantaina ja lauantaiaamupäivän (Joki-Erkkilöiden puheenvuorot).

Osallistumismaksun maksaminen
Osallistumismaksu, joka kattaa ohjelman ja ohjelmaan merkityt ruokailut, maksetaan Suomen Kristillisen Lääkäriseuran tilille FI65 8000 1500 0837 39, viite 10100

MAJOITTUMINEN

Majoitus varataan suoraan Lomakeskus Vivamosta vastaanotto p. 0207 681760 tai vivamo@sana.fi. Vivamossa on vierasisäntä tai vierasemäntä 24/7. Ilmoita majoitusta varatessasi, mihin aikaan saavut.

Majoitukset maksetaan suoraan Vivamoon.  Huomioithan, että Lomakeskus Vivamolla omat peruutus- yms. sääntönsä majoituksien osalta. Majoituksen hinnat:

  • 1-2 hh huone (oma wc ja suihku) 59 €/hlö/vrk
  • 1-2 hh huone 49 €/hlö/vrk
  • yhden hengen huonelisä 14 €/hlö/vrk

 

ILMOITTAUTUMINEN

Vivamoon tulija
Ilmoittautumisaika paikan päälle Vivamoon on päättynyt.
Maksuton peruutus 3.10.2022 klo 24 asti. Tämän jälkeen veloitamme 100 % varauksen arvosta. HUOM! Vivamo soveltaa majoituksiin omaa käytäntöä, varmista majoituksen peruutus erikseen Vivamosta.

Etäosallistuja
Ilmoittaudu viimeistään 12.10.2022 toimistolle (toimisto.skls(A)gamil.com. Toimitamme etälinkit 13.10.2022.

 

KUINKA VIVAMOON

Vivamon lomakeskuksen osoite on Vivamontie 2, Lohja. siinne pääsee Helsingin linja-autoasemalta Helsinki-Lohja-bussilla. Lohjan linja-autoasemalta voi ottaa taksin Vivamoon (n. 4,5km) tai vaihtaa Virkkalaan menevään linja-autoon (jää pois CityMarketin kohdalla) tai Vappulaan menevään linja-autoon (jää pois Vivamon pysäkillä (sano kuljettajalle)).

Mikäli halukkaita on riittävästi, pyrimme järjestämään myös yhteiskuljetuksen Helsingin Rautatieasema – Vivamo – Helsingin rautatieasema (lähtö la klo 7:45 ja paluu la klo 21 ja su 12.30). Yhteiskuljetus ei sisälly osallistumismaksuun.

TERVETULOA!

Ilmoittautuminen 

Etäosallistujat perjantain ja lauantaiaamupäivän ohjelmaan voivat ilmoittautua viimeistään 12.10.2022 ottamalla yhteyttä toimisto.skls(A)gmail.com.

Ilmoittautuminen VIvamoon on päättynyt.

 

 

 

Suomen Kristillinen Lääkäriseura
toimisto.skls(a)gmail.com