Opiskelijapäivät 2020

Lämpimästi tervetuloa Suomen Kristillisen Lääkäriseuran eli SKLS:n perinteisille opiskelijapäiville 31.1.-2.2.2019 Karkun evankeliselle opistolle!

Teemana on ”Kokonainen ihminen: Henki, Sielu, Ruumis”

Pääpuhujina ovat perhepsykoterapeutti, teologian maisteri ja pastori Liisa Välilä aiheesta ”Minä kokonaisena ihmisenä” ja parisuhdetyötä tekevät psykoterapian maisteri, lastentarhanopettaja Kristiina Vilkkilä ja anestesiologi Markku Virkkilä aiheesta ”Omien haavojen kanssa eläminen ja vajavaisuuden hyväksyminen”.

Ohjelmassa lisäksi ulkoilua, saunomista, rukousta ja ylistystä, herkkuruokaa, loistavaa seuraa sekä tutustumista lääkis- ja hammaslääkisläisiin joka puolilta Suomea. Lisäksi tänäkin vuonna samaan aikaan samassa paikassa nuorten lääkäreiden ja hammaslääkäreiden leiri, jonka kanssa yhteisiä kanavia ja yhdessäoloa. Muistathan ottaa Karkkuun mukaan omat liinavaatteet, saunakamat, ulkoiluvaatteet ja Raamatun!

Kanavien tiedot päivittyvät myöhemmin.

 

Ilmoittautuminen ja hinnat

Ilmoittautuminen 24.1.2019 mennessä https://keokarkku.fi/lyhytkurssit/suomen-kristillisen-laakariseuran-opiskelijapaivat/

Hinnat:
SKLS:n medisiinarijäsenet: 50 e (koko vkl) / 45 e (2 vrk) / 35 e (1 vrk)
KHLS:n denttarijäsenet: 25 e
Muut: 100 e / 80 e / 65 e
3-12-v. lapset puoleen hintaan, alle 3-v. ilmaiseksi

Hinta sisältää ohjelman, ruokailut ja majoituksen omin liinavaattein. Lastenhoitomahdollisuus lauantaina klo 9-19 sisältyy hintoihin.

Lisäksi SKLS korvaa opiskelijajäsenilleen julkisilla kuljetut matkat edullisimman vaihtoehdon (opiskelija/säästölippu) mukaan yli 25e ylittävästä osasta (huom. Oulu ja Kuopio!). Myös kimppakyytiläisillä mahdollisuus matkakorvaukseen.

Voit liittyä SKLS:n tai KHLS:n jäseneksi opiskelijapäivien aikana, mutta helpoin ja nopein tapa liittyä SKLS:n jäseneksi on tehdä se jo etukäteen netissä osoitteessa https://www.skls.fi/jasenhakemus/.

Lopuksi

Lisätietoja viikonlopusta voi tiedustella opiskelijavastaava@skls.fi.

Nähdään pian Karkussa!

SKLS:n opiskelijatoimikunta

 

SKLS Opiskelijapäivät 2017

Esite ladattavissa klikkaamalla kuvasta.