Opiskelijat

Tietoa kristillisestä medisiinaritoiminnasta Suomessa

Paikallista toimintaa

Kaikissa Suomen Lääketieteellisissä tiedekunnissa toimii kristillinen piiri. Meitä kristittyjä medisiinareita on jokaisessa tiedekunnassa useita kymmeniä – tule tutustumaan paikallisiin kollegoihisi!

Opiskelijatoimikunta ja strategia

SKLS haluaa tukea kristillistä medisiinarityötä, ja niinpä seurallamme onkin opiskelijatyölle strategia. Strategian toimeenpanosta vastaa opiskelijatoimikunta, johon kuuluvat kaikki SKLS:n hallituksen opiskelijajäsenet ja -varajäsenet, jokaisen kristillisen piirin puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä seuran opiskelijayhdyshenkilö. Tavoitteena on yhteistyössä kehittää Suomessa tapahtuvaa kristillistä medisiinarityötä. Opiskelijatoimikunnan keskeisinä päätehtävinä on luoda yhteyttä kristillisten medisiinarien välille ja vahvistaa kaikkia paikallisia piirejä ja erityisesti niiden päävastuunkantajia. Toivommekin, että suhteesi Jumalaan voisi kasvaa, voisit löytää uusia kristittyjä medisiinariystäviä, saisit lisää eväitä kohdata potilaita ja saisit tietoa myös terveyslähetyksestä! Järjestämme joka vuosi kristillisten medisiinarien yhteisen viikonlopun sekä seuramme syys- ja kevätkokouksissa opiskelijoille omaa ohjelmaa.

Jäsenmaksu

SKLS:n opiskelijajäsenmaksu on 10 euroa/vuosi. Opiskelijajäsenmaksulla saat kaiken mitä muutkin jäsenet ja lisäksi opiskelijana olet oikeutettu muihin etuihin (mm. edulliset pakettihinnat SKLS:n kevät- ja syyskokouksiin).

Palaute ja kysymykset

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä, niin vastaan mielelläni Sinulle!
Opiskelijavastaavat Fia Rautavuori ja Rebekka-Emilia Santala, opiskelijavastaava(a)skls.fi

Suomen Kristillinen Lääkäriseura
toimisto.skls(a)gmail.com

Share This