Turku

Luukas-klubi

Olemme Turun Lääketieteenkandidaattiseuran kristillinen kerho. Järjestämme säännöllisesti koti-iltoja eri teemoilla, joista opetetaan ja keskustellaan nyyttärieväiden ääressä. Iltojen sisällöt ovat vaihdelleet leffailloista lääketieteen etiikan ongelmiin ja kristittynä elämiseen. Klubin jäsenten tukena toimivat myös Turusta valmistuneet entiset klubilaiset, Luukas-kummit. Toimintaamme ovat tervetulleita niin lääketieteen, biolääketieteen kuin hammaslääketieteenkin opiskelijat.

Järjestämme vuoden aikana erilaisia tempauksia, kuten tervetuliaspiknikin uusille opiskelijoille eli fetuksille. Olemme aktiivisesti mukana myös muissa fetusten syksynaloitustapahtumissa. Joulun alla tarjoamme jouluglögit ja piparit sekä koristelemme joulukuusen opiskeluyhteisömme iloksi ja pääsiäisen aikaan tempaisemme vielä suuren pääsiäismunajahdin merkeissä. Järjestämme mahdollisuuksien mukaan syyslukukaudella Thanksgiving Dinnerin Kandiseuran klubitiloissa ja tarjoamme herkullisen kalkkunaillallisen Luukas Housebandin vastatessa elävästä musiikista.

Luukas-klubi on meille tärkeä yhteys toisiin uskoviin medisiinareihin: saamme toisiltamme tukea lääkäriksi kasvamiseen, kristittynä elämiseen ja jaksamiseen. Saamme myös nähdä, miten Jumala tekee työtä meissä ja kurssikavereissamme.

Ota rohkeasi yhteyttä ja tule mukaan tutustumaan meihin!

Yhteystiedot

Ilona Suominen, pj
Matilda Suontama, pj
luukasklubi@skls.fi​

Suomen Kristillinen Lääkäriseura
toimisto.skls(a)gmail.com

Share This