SKLS:n opiskelijapäivät järjestettiin 19.-21.2.2016. Päivät keräsivät yli 80 lääketieteen opiskelijaa ja viime vuosina valmistunutta lääkäriä Karkun evankeliselle opistolle. Tunnelma oli, kuten yleensäkin opiskelijapäivillä, korkealla. Teemana oli tällä kertaa ”Ota ristisi ja seuraa minua” – kärsimyksen kohtaaminen”. Perjantai-iltana englantilainen vieraamme CMF:stä, Bernard Palmer, herätteli aiheellaan ”Becoming Effective for Christ”.

Lauantain aikana pidettiin kanavia valmistuneille ja pian valmistuville (Maarit Filppula ja Kaarina Rimpeläinen). Bernard Palmer opetti kanavassaan otsikolla ”Giving hope in Christ”. Nuoret lääkärit, Katariina Laato ja Matti Jakkula, kertoivat omakohtaisen kokemuksen perusteella pienklinikan perustamisesta Nepalissa ja potilastyöstä köyhyyden keskellä. Hammaslääkäri Erika Hakala piti denttarikanavan elämäntarinallaan ”Kärsimys kääntyy hyväksi”. Satu Hedborg piti koskettavan kanavan ”Vakavasti sairas lapsi perheessä – koko perheen suru”, jossa kertoi tyttärensä INCL-sairaudesta ja sen kanssa selviämisestä. Lauantaina saimme lisäksi vieraaksi Päivi Räsäsen, joka luennoi aiheenaan ”Elä ja vaikuta rohkeasti”. Räsänen kertoi mm. omakohtaisia kokemuksia miten evankeliumia viedä eteenpäin ja miten Jumala voi viedä tehtäviin, jollaisia olisi viimeisenä odottanut tai miten rukouksen avulla voi selvitä vaikeistakin tilanteista.

Lauantai-iltana luovuus ja ilonpito pääsi valloilleen kaikkien lääkiskaupunkien osallistuessa iltaohjelman vetoon ja sisältöön. Ilta päättyi oululaisten upean ylistysbändin johdolla ylistysosioon. Sunnuntaina osallistuttiin Karkun evankelisen opiston sanajumalanpalvelukseen tekijöinä ja kirkkokansana. Taas yksi upea viikonloppu yhteistä aikaa ja Jumalan läsnäoloa takana.