Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Syyskokous 2017

28.10.2017 @ 10:00 - 20:30

Suomen Kristillisen Lääkäriseuran varsinainen syyspäivät järjestetään tänä vuonna Kulttuurikeskus Sofiassa Vuosaaressa 27.-28.10. aiheella ”Kärsivän lähimmäisen kasvot”! Luvassa mielenkiintoinen ohjelma ja kiinnostavia puhujia! Ilmoittaumista on jatkettu 22.10. saakka!

KATSO OHJELMA JA HINNAT TÄSTÄ

Perjantain ohjelma:

Perjantaina järjestetään 3 suunnattua pienryhmää.

1) Toimittamisesta, lehden tekemisestä ja vaikuttamisesta kiinnostuneille tulee puhumaan kokenut toimittaja, jonka johdolla pohditaan näitä teemoja. Tämä on suunnattu erityisesti lehtemme toimituskunnalle mutta yhtä lailla kaikille, joita kiinnostaa artikkelien tekeminen, toimittaminen yleensä ja vaikuttaminen. Kanavaan tuleminen antaa ajatuksia tähän ja keinoja tehdä kirjoitetusta tekstistä entistä tehokkaampaa. Kanavaan osallistuminen ei myöskään sido jatkossa vastuutehtäviin, mutta toki sellainen mahdollisuus tarjotaan niistä kiinnostuneille.

2) Minustako lähetyslääkäri? -kanavassa pohditaan lähetystyöhön tai kehitysyhteistyöhön lähtemiseen liittyviä teemoja ja tuntoja sekä pohditaan lähetyslääkärin/kehitysyhteistyössä olevan lääkärin kokemuksia. Myöskään lähettäjän panosta ei unohdeta. Vetäjänä on hyvin suljetussa maassa työssä ollut kollega, joka on juuri palannut Suomeen työkaudeltaan, jossa hän koulutti lääkäreitä kohdemaan yliopistossa. Turvallisuussyistä hänen henkilöllisyyttään ei mainoksissa ole esillä.

3) Seuraltamme on toivottu aiemmin vertaistukityyppistä pienryhmää niille lääkärivanhemmille, joilla omalla lapsella, nuorella tai nuorella aikuisella on / on ollut mielenterveysongelmaa. Tilanne on monesti haastava ja kuormittava vanhemmille. Päätimme nyt syyspäivillä vastata tähän pyyntöön, ja järjestämme tästä yhden illan pienryhmän. Tuntojaan saa tulla purkamaan kokeneen lastenpsykiatrin ja perheterapeutin Anne-Mari Borgin vetämään pienryhmään. Keskustelut tulevat olemaan ehdottoman luottamuksellisia.

Kanavat alkavat klo 18-19 alkaen: Minustako lähetyslääkäri on suunniteltu alkavan noin klo 18-1830, toimittamisen kanava samaten klo 18-1830, vertaistukiryhmä alkaa klo 1900.

Kanavien (n. 1,5h) jälkeen on ruokaisa iltapala sekä mahdollisuus rentoutua Sofian saunojen pehmeissä löylyissä ja uima-altaalla.

Perjantain hinta on 25€/henkilö. Se kattaa ohjelman, iltapalan sekä saunat. Majoitus hoidetaan suoraan Sofiaan, ja hinnat ovat samat, mitä la-su yöpymiselle (1hh 70€/vrk ja 2hh 40€/vrk). Majoittujille lauantain aamupala kuuluu majoituksen hintaan.

Perjantain osalta kysymykset partanen.markus@gmail.com -osoitteeseen.

Tiedot

Päivämäärä:
28.10.2017
Aika:
10:00 - 20:30

Järjestäjä

SKLS
Kotisivu:
www.skls.fi

Tapahtumapaikka

Kulttuurikeskus Sofia
Kallvikinniementie 35
Helsinki, 00980 Suomi
+ Google Map