ERILAISUUS JA SAMANLAISUUS 100-VUOTIAASSA SUOMESSA – NÄKÖKULMIA USKOON JA VAKAUMUKSEEN SOSIAALI- JA TERVEYSALAN TYÖSSÄ

Seuramme on mukana järjestämässä seminaarisarjaa yhteistyössä Diakonia-ammattikorkeakoulun, Kirkkohallituksen, Suomen Sairaanhoitajain
Kristillisen Seuran (SSKS ry), sekä Kristillisen Hammaslääkäriseuran (KHLS ry) keväällä 2017 kaikille avoimen seminaarisarjan, jossa tarjoamme erilaisia näkökulmia uskon ja vakaumuksen kohtaamistilanteisiin.

Ohjelmassa puheenvuoroja aiheilla: 18.1.17 Henkisyys ja hengellisyys sosiaali- ja terveysalan työssä, 15.2.17 Ilmeneekö vakaumus lääkärin työssä? (Antti Linkola),22.3.17 Kuoleman kohtaaminen eri uskontojen perinteessä, ja 12.4.17 Pelosta luottamukseen.

Kullekin järjestäjätaholle on varattu päävastuu yhdestä tilaisuudesta. SKLS:n päävastuulla on ke 15.2.17 klo 16:30-18:00 tilaisuus, jossa seuramme kunniapuheenjohtaja Antti Linkola puhuu teemalla: Ilmeneekö vakaumus lääkärin työssä? Voimme varauksetta suositella tilaisuutta kaikille! Myös muut illat ovat mileenkiintoisia, ja suosittelemme osallistumaan mahdollisuuksien mukaan.

Seminaarisarjassa on yhteensä 4 eri tilaisuutta, joita voit seurata joko paikan päällä Diakin auditoriossa. Kiitämme seuran puolesta meiltä puuhamiehinä olleita Reino Pöyhiää, Martti Kulvikia ja seuramme puheenvuoron käyttäjää Antti Linkolaa.

Ohessa ladattavana tarkempi esite kevään seminaarisarjasta sekä linkki Diakin sivuille aiheesta.