Tue toimintaa

Terveyslähetyksen ja seuran omavastuu Ulkoministeriön projektien rahoituksista on 7,5-15% riippuen hankkeesta. Jäseniemme lahjoitusvaroilla olemme voineet mahdollistaa jo useita onnistuneita projekteja. ”Missä hätä on suurin” viitteellä voit tukea sitä projektia, jonka rahoitukseen rahoja juuri kipeimmin tarvitaan. Lisäksi alta löydät viitteet suorat viitteet muille projekteillemme. Lisätietoja projekteista löydät nettisivuiltamme ja lähetyssihteerimme Elina Lind vastaa mielellään kysymyksiisi. Mikäli toivot, että merkkipäivänä muistat jotain terveyslähetyshanketta, niin se onnistuu myös. Ota tästä yhteyttä lähetyssihteeriimme Elina Lindiin.

 

Kiitos tuestasi!

Lähetyslääkäritilinumero FI57 8000 1100 6702 81.

Käytä viitenumeroa, se alentaa kuluja!

  • viite 1009: Missä ’hätä’ on suurin (mikä tahansa ajankohtainen tarve)
  • viite 1025: Psykiatriaa Tansanian maaseudulla *
  • viite 1180: Palliatiivisen hoidon kehittämishanke, Tansania
  • viite 1960: Green Pastures sairaala, Nepal
  • viite 2024: ICT-hanke, Tansania
  • viite 4022: Stipendiaatti Emmanuel Mwalumuli, Tansania

*Hanke on päättynyt, mutta viitenumero on yhä voimassa. Suunnitteilla on mahdollinen jatkohanke; lisäksi aiempien yhteistyösairaaloiden mielenterveystyölle voidaan myöntää pieniä tukisummia hankkeen päättymisen jälkeisessä siirtymävaiheessa.

Lupa POL-2015-7310 1.12.2015-31.12.2017 koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään ulkoministeriön tukemien kehitysyhteistyöhankkeiden omarahoitusosuuksiin, kehitysmaiden lääkäreiden/terveydenhuollon henkilökunnan stipendeihin jatko- ja erikoistumiskoulutuksiin, äkilliseen avuntarpeeseen kehitysyhteistyökohteissa sekä tiedotukseen kotimaassa.