Turku

 

Luukas-klubi

Olemme Turun Lääketieteenkandidaattiseuran kristillinen toimikunta. Järjestämme säännöllisesti koti-iltoja eri teemoilla, joista opetetaan ja keskustellaan nyyttärieväiden ääressä. Iltojen sisällöt ovat vaihdelleet peli-illoista lääketieteen etiikan ongelmiin ja kristittynä elämiseen. Kokoonnumme myös viikottain rukoushetkeen sairaalan hiljaiseen huoneeseen yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Rukouksessa saamme tuoda koko sairaalan, sen asiakkaat ja työntekijät sekä kurssikaverimme Jumalan eteen. Klubin jäsenten tukena toimivat myös Turusta valmistuneet entiset klubilaiset, Luukas-kummit.

Järjestämme vuosittain myös tavoittavan illan, Thanksgiving Dinnerin, Kandiseuran klubitiloissa. Illassa on usein tunnettu lääkäri puhumassa jostakin ajankohtaisesta aiheesta. Lisäksi tarjoamme herkullisen kalkkunaillallisen Luukas Housebandin vastatessa elävästä musiikista. Järjestämme myös erilaisia tempauksia, kuten tervetuliaspiknikin uusille fetuksille. Joulun alla tarjoamme jouluglögit ja piparit sekä koristelemme joulukuusen opiskeluyhteisömme iloksi ja pääsiäisen aikaan tempaisemme vielä suuren pääsiäismunajahdin merkeissä.

Luukas-klubi on meille tärkeä yhteys toisiin uskoviin medisiinareihin: saamme toisiltamme tukea lääkäriksi kasvamiseen, kristittynä elämiseen ja jaksamiseen. Saamme myös nähdä miten Jumala tekee työtä meissä ja kurssikavereissamme.

Ota rohkeasi yhteyttä ja tule mukaan tutustumaan meihin!

Yhteystiedot

Liina Mäkinen, pj
liina.l.makinen(a)utu.fi

Matleena Kolu, vpj
matleena.a.kolu(a)utu.fi